Een nieuw boek.

Een nieuwe jaar komt er aan, dat betekent voor mij een nieuw boek.
Terugkijkend op het boek waarvan morgen de laatste bladzij wordt geschreven en er een nieuw boek voor je ligt.


Kijk ik met dankbaarheid terug, ik ronde mijn opleiding tot life coach af en begon met de opleiding tot act therapeut dit is een combinatie van Mindfulness in therapie vorm. Heb ik in mijn dagelijkse werk als begeleider binnen een psychiatrische instelling veel cliënten geholpen hun doelen te behalen.

Ben ik begonnen met coaching van uit het hart omdat ik graag mijn talenten breder wil inzetten.
Omdat ik mijn kennis wil delen, wil ondersteunen als dat nodig is, mee kijken over je schouders als jij dat wil. Meer rust creëren in het leven van andere dmv Mindfulness en meditatie voor ouders en kinderen voor kinderen is er de magische eenhoorn op Spotify en recent heb ik natuurlijk de cd's gemaakt.

En nu ligt er nieuwe boek voor mij waarvan 1 januari de eerste bladzijde wordt geschreven.
En weet dat er elke dag een nieuwe bladzijde is om schrijven of te herschrijven.
Elke dag maken we een keuze voor onze toekomst.
Wat zou je kiezen.
Wat zou je doen.
Wie zou je zijn.

Jij bent de schrijver van jouw boek
Ik wil jullie bedanken voor het like en het delen van mijn berichten voor het luisteren en het vertrouwen.
En in nieuwe jaar #schrijven we samen onze bestseller.
Lieve groet Rebecca